2012. január 1., vasárnap

Látogatók

A karácsony további része másképp zajlott, mint az elmúlt években. Úgy szoktuk, hogy 26-án mindenki összegyűlik anyukáméknál: mi hárman lányok a párjainkkal, családjainkkal és persze anyukámék. Idén mi nem mentünk sehova, helyette hozzánk érkezett a család többi része apránként, először is 28-án, anyukáméktól hazafelé tartva a nővéremék. Marci még 25-én elment apjához, és nagyjából egyszerre ért haza a tesómékkal. Az egymás közötti ajándékozás úgy zajlott, hogy aki volt anyuéknál, ott is adott-kapott valamit, de ide is hoztak és itt is kaptak ajándékokat.
Regő épp felébredt az érkezésükre, először elkezdtek hárman játszani, aztán megjött Marci is, és ajándékoztunk. Marci kapott még egy társast, Regő a vonatpályához kiegészítő elemet, Csongor kis bébijátékot meg egy nagyon vicces-aranyos rénszarvasos zoknit. 





Csongor pont elaludt, mielőtt megjöttek, de még felébredt az ittlétük alatt, úgyhogy meg tudták nézegetni, dajkálni, Márk végigsimogatta, nagyon aranyos volt. Aztán Ancsáék is megdajkálták :)

Másnap délelőtt Péter elment Ágiért Kaposvárra, és ezalatt érkeztek meg hozzánk Anyukámék. Ők is hoztak még ajándékot, meg sütit is :) Játszottak a fiúkkal, anyukám vasalt nekem egy kicsit :) És ők is ismerkedtek Csongorral, aki most megtisztelte őket némi ébrenléttel. Marci ekkor kezdett beteg lenni, nem volt valami aktív, főleg egy takaró alatt üldögélt és olvasott.



Némi átfedéssel megérkezett Péter és Ági, anyukámék hazamentek, Ági maradt két napig, sokat segített itthon, először is ő vitte Marcit orvoshoz és ment patikába, aztán a gyerekek körül is segített, meg a háztartásban is. Meg sokat dumáltunk, és este borozgattunk is egy picit - főleg persze Péter és Ági, én csak a koccintás erejéig.


Aztán még voltak tegnap Marci nagypapájáék, ők nem annyira babalátogatni, mint inkább Marcit vizsgálni, de persze itt voltak pár órát, játszottak a gyerekekkel, és megnézték ők is Csongort :) Ezzel egyelőre azt hiszem, vége a látogatóknak, a közvetlen család megvolt, más még nem jön.

Nincsenek megjegyzések: