2011. július 20., szerda

Hajókirándulás bőrig ázással

Kicsit lehűlt az idő, számomra, ha épp nem esik, ideális kirándulóidő lett, bár még most is egy kicsit néha túl meleg ahhoz. Mindenesetre hétfőn és tegnap is kirándulós programokat találtam ki a fiúknak és persze magamnak is. Hétfőn sétahajózni mentünk, egy bő óra volt, kicsit talán később indultunk, vártunk még utasokat, de így is szinte üres volt a hajó. Volt némi harc Regővel, hiszen még nem értette, hogy ide vagy oda miért nem szabad felmászni, kihajolni, mi miért veszélyes, és miért baj, ha ő beleesik a vízbe, hiszen ugyanebben a vízben fürdött már sokat, és milyen jó volt :) De általában nagyon tetszett neki is, Marcinak is. A Tünde nevű nosztalgiahajóval mentünk, itt direkt a gyerekeknek van egy játék kormány is, úgyhogy a hajót a fiaim is vezették. Pár kép:
"Szia hattyú! "




Itt már elfáradt, mondta is, az ölembe ült és bújt hozzám:

Ez már a kikötőbe való visszaérkezéskor:

Hajózás után el kellett mennünk gyorsan vásárolni - előtte akartam, de akkor lekéstük volna a hajót - visszafelé mentünk egy kört a városban, nézelődtünk, Marci kapott fagyit, majd a park és a játszótér felé vettük az irányt. Pont ekkor kezdett csöpögni az eső. Eleinte vagányak voltunk, mit nekünk egy kis eső, még szeretjük is. Oda is értünk a játszótérhez, párat csúsztak a fiúk, de az utolsónál már szakadt.



Szaladtunk az autóhoz, gyors és erős zápor volt, pár perc alatt bőrig áztunk. Aztán az esőfront előtt jöttünk Ságvárig, és már bent, száraz ruhában néztük, ahogy kint megint leszakad az ég. Jó volt :)

1 megjegyzés:

Emese írta...

Nagyon jók a képek, édesek a fiaid!